Mirela Paunescu – Expert Contabil & Auditor & Formator

Mirela Păunescu este auditor şi expert contabil (membru CAFR, CECCAR şi ACCA UK) cu o experienta de peste 15 ani în training si seminarii in domeniul auditului, contabilitatii şi fiscalitatii.

Mirela este practician experimentat, este partener în firmă de consultanţă şi audit şi are /clienţi cu domenii diverse de activitate, fiind colaborator al SC Open Professional Consult.

Mirela este formator acreditat cu experienţă de predare atât în ceea ce priveşte cursuri la sală cât şi cursuri on-line în domeniul auditului proiectelor finanţate din fonduri europene şi are experienţă de tutorat pentru Beneficiarii POSDRU, fiind auditor acreditat pentru programe finanţate din fonduri europene (certificat emis de CAFR în baza protocolului încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene).

Experienta sa profesională include auditul fondurilor europene, auditul intern, fiscalitate, transpunerea legislatiei europene şi elaborarea de ghiduri şi manuale de policitici şi proceduri pe diverse tematici şi domenii de activitate.

Mirela Păunescu este Conferentiar Universitar Doctor la Academia de Studii Economice, lector CAFR si lector ACCA avand publicate numeroase cărţi şi articole în diverse reviste de specialitate. Studiile academice includ o diplomă de master în contabilitate şi audit in cadrul Academiei de Studii Economice şi una în drept fiscal in cadrul Universitatii Bucuresti.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com